Jämför snabblån

Söker du sms lån som snabblån? Här på Smslån 365 kan du snabbt och enkelt jämföra olika snabblån och långivare som erbjuder dessa på internet. Vi har sammanställt en enkelt tabell där du snabbt får en översikt över lånevillkor, kostnader, när du får dina pengar insatta på ditt konto, vilka dagar du kan ansöka om snabblån och andra viktiga uppgifter för att hitta just det snabblån du vill ansöka om.

Är det svårt att hitta bra snabblån?

Nej, det är enkelt – du kan enkelt jämföra olika snabblån här och du hittar ännu fler hos snabblanet.nu. Du kan i tabellen snabbt jämföra långivarna som erbjuder snabblån. När du är nöjd med en av kreditgivarna så klickar du på deras länk och kommer direkt till deras låneansökan. Sedan kan du ha pengarna på ditt konto inom 1-2 timmar.

Det finns många långivare på marknaden som erbjuder snabblån, vilket innebär att det finns en variation i villkor, räntor och avgifter. För att hitta det bästa snabblånet för din situation bör du:

 1. Jämföra räntor och avgifter och se till att du undersöker effektiv ränta, uppläggningsavgifter och eventuella andra kostnader som kan tillkomma. Det hjälper dig att få en bild av den totala kostnaden för lånet.
 2. Läs noggrant igenom lånevillkoren och se till att du förstår vad som krävs av dig som låntagare. Det kan till exempel röra sig om återbetalningstid, möjlighet till förlängning och konsekvenser vid försenad återbetalning.
 3. Läs kundrecensioner om långivaren för att få en uppfattning om hur de behandlar sina kunder och hur deras kundtjänst fungerar.
 4. Fundera över hur mycket pengar du faktiskt behöver låna och hur snabbt du kan betala tillbaka lånet. Det är viktigt att inte låna mer än vad du behöver och att ha en realistisk plan för återbetalning.
 5. Innan du tar ett snabblån, undersök om det finns andra lånemöjligheter som kan vara mer fördelaktiga för dig, såsom privatlån eller kreditkort.

Det finns många låneföretag online som kan hjälpa dig med snabblån men det gäller att hitta det bästa alternativet för dig. Det viktigaste är att du tar dig tid att göra en välgrundad jämförelse och fattar ett genomtänkt beslut.

Jämför och ansök om snabblån direkt här!

Men vad är ett snabblån för något egentligen? Tanken med ett sådant lån är att du ska kunna täcka ett kapitalbehov som uppkommit snabbt. Dessa lån är oftast med mindre lånebelopp som 1000 kr, 2000 kr  och 3000 kr. Ett exempel på hur en del använder snabblån är att de täcker den tillfälliga kontantbristen som kan ha uppkommit den sista veckan i månaden innan löningen kommer.

De långivare som ger snabblån kommer inte att fråga dig vad du tänker använda pengarna till det är din ensak. Snabblån är ofta räntefria men det betyder givetvis inte att de är gratis. Så när du jämför i tabellen titta noga på de avgifter som tillkommer när du ansöker om dessa lån. Som du kommer att märka så skiljer sig kostnaderna för snabblån en aning mellan de olika långivarna.

Ett exempel på snabblån

Låt oss titta på ett exempel på ett snabblån som erbjuds av Låneföretaget X. De erbjuder lån på 2 000 kr och 3 000 kr, vilket kan vara passande för dig som behöver en mindre summa pengar snabbt.

När du ansöker om ett snabblån på 2 000 kr, tillkommer en uppläggningsavgift på 400 kr, vilket gör att lånet kommer att kosta dig totalt 2 400 kr. Om du väljer att ansöka om ett snabblån på 3 000 kr, blir uppläggningsavgiften 600 kr, vilket innebär att lånet kommer att kosta dig totalt 3 600 kr. Uppläggningsavgiften är en engångskostnad, och du behöver inte betala den igen under lånets löptid.

Lånet ska betalas tillbaka inom 30 dagar från det att du har fått pengarna insatta på ditt konto. Det är viktigt att du återbetalar lånet inom den angivna tidsperioden, eftersom snabblån ofta har högre räntor och avgifter jämfört med andra typer av lån. Om du inte klarar av att betala tillbaka lånet i tid, kan det leda till extra kostnader och påverka din kreditvärdighet negativt.

Kom ihåg att jämföra olika långivare och deras villkor innan du ansöker om ett snabblån, för att säkerställa att du får det bästa möjliga lånet för din situation.

Långivarna i tabellen är registrerade av finansinspektionen så alla uppgifter du lämnar ut är skyddade av personuppgiftslagen.

Enkla snabblån

Detta tittar vi på när vi listar olika snabblån

När vi listar olika snabblån tittar vi på flera parametrar för att ge dig en så komplett och rättvis jämförelse som möjligt. Här är några av de viktigaste aspekterna vi beaktar:

 • Räntor: Vi undersöker den nominella räntan och den effektiva räntan för att ge en tydlig bild av hur mycket lånet kommer att kosta över tid.
 • Avgifter: Vi ser över uppläggningsavgifter, aviavgifter och eventuella andra avgifter som kan tillkomma, så att du kan bedöma den totala kostnaden för lånet.
 • Återbetalningstid: Vi listar långivarens återbetalningstider, så att du kan se hur lång tid du har på dig att betala tillbaka lånet och hur det påverkar den totala kostnaden.
 • Flexibilitet: Vi tar hänsyn till om långivaren erbjuder möjlighet till förlängning, amorteringsfria perioder eller andra flexibla lösningar för att anpassa lånet efter dina behov.
 • Krav och villkor: Vi granskar krav som ålder, inkomst och eventuella betalningsanmärkningar, samt villkoren för lånet, så att du kan avgöra om du uppfyller kraven och om lånet passar din situation.
 • Lånebelopp: Vi listar de olika lånebelopp som långivaren erbjuder, så att du kan hitta en långivare som matchar dina behov.
 • Kreditupplysning: Vi informerar om långivaren gör en kreditupplysning via UC eller någon annan kreditupplysningsföretag, eftersom detta kan påverka din kreditvärdighet.
 • Ansöknings- och utbetalningstid: Vi kontrollerar hur snabbt långivaren kan hantera din ansökan och överföra pengarna till ditt konto.
 • Kundtjänst och support: Vi tar hänsyn till långivarens kundtjänst och support, så att du kan känna dig trygg i att få hjälp om du behöver det.

Genom att titta på dessa parametrar kan vi ge dig en omfattande jämförelse av olika snabblån, så att du kan hitta det bästa lånet för din situation.