Jämför microlån

Ansök om microlån online det kostar inget!

Vill du ha ett microlån? Visste du att microlån som du ansöker om på Internet är kostnadsfritt. Du slipper nackdelen med avgifterna du måste betala när du vill låna via din mobil. När du vill ansöka om banklån via nätet så behöver du inte betala avgifter för sms meddelanden eller samtal via din mobiltelefon.

Microlån online lika snabbt som smslån men kostnadsfritt att ansöka!

Med microlån online slipper du alla kostnader som finns i samband med ansökan via din mobil eller telefon. Men du behåller snabbheten! Ett microlån på Internet är lika snabbt som ett smslån, låneansökan är lika snabb och svaret från långivaren är lika snabbt och likaså går det lika snabbt att får dina pengar insatta på ditt bankkonto.

Låneansökan är öppen 24/7. Svar direkt och pengar inom 15 minuter. Lånebelopp du kan ansöka om är 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr.

Lån när pengarna är slut

Microlån är räntefritt men vad kostar det?

Microlån är helt räntefritt. Du behöver inte betala någon ränta för ett microlån men givetvis ingår en kostnad. Det vanligaste bland långivarna som ger microlån är att de tar ut en engångskostnad i form av uppläggningsavgift eller administrativ avgift.

Vi har samlat några av de mest anlitade långivarna av microlån i en lättläst tabell här på Smslån 365.se. I tabellen med billiga smålån hos Lenders ser du också klart och tydligt de kostnader som ett microlån har och du kan genast bedöma vilket microlån som blir billigast för dig.

Microlån är för dig som behöver en mindre summa pengar. Du kan ansöka om 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr. Du ska betala tillbaka ditt microlån inom 30 dagar och du får en faktura hemskickad med uppgifter om hur du enkelt betalar tillbaka ditt microlån.

Men hur ansöker man om microlån är det svårt?

Nej, det är mycket enkelt att ansöka om ett microlån online.

Gör så här:

  1. Gå till tabellen med microlån och se vilket av microlånen som är billigast för dig.
  2. Klicka sedan på den blå länken för att komma direkt till ett enkelt låneformulär.
  3. Fyll i låneformuläret med dina personuppgifter och klicka klar. Det är allt.

Om du ansöker om microlån under öppet tider kommer långivaren att kontakta dig inom 15 minuter och när du är godkänd som låntagare får du dina pengar insatta inom 2 timmar.

Klicka på den blå länken här nedanför så kommer du direkt till tabellen med billiga microlån. Låneansökan för microlån är öppen 365 dagar om året alltså 24/7.