minilån

Med ett minilån slipper du allt krångel!

Med minilån slipper du mycket krångel som det annars kan vara om du går till ditt lokala bankkontor. Du behöver inte beställa tid med en lånehandläggare och du slipper att svara på en massa frågor om ett lån.

Men vad är ett minilån och hur fungerar det? Ett minilån är som ordet ger en fingervisning om ett mindre lån, kallas också för mikrolån. Lånesummorna för minlån är oftast mellan 500 kr och upp till 3000 kr beroende på vilken långivare du ansöker om ett minilån hos.

Du kan alltså bara ansöka om mindre lånesummor, när det gäller lån på större summor finns det sms lån direkt och vill du låna ännu mer som 350 000 kr får du ansöka hos helt andra långivare och banker.

Låneansökan är öppen 24/7. Svar direkt och pengar inom 15 minuter. Lånebelopp du kan ansöka om är 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr.

Minilån är till för dig som vill ha en mindre summa pengar snabbt, för en kortare period. Återbetalningstiden för dessa minilån är oftast inom 30 dagar. Du kanske är i situationen att du behöver fylla ut med en summa pengar tills lönen kommer i slutet på månaden eller du har hittat ett verkligt bra erbjudande om du slår till snabbt.

När du ansöker om minilån så slipper du de längre väntetiderna för att få pengarna insatta på ditt konto, som du annars kan få vänta på i flera dagar om du ansöker om lån i en bank.

Det är enkelt att ansöka om ett minilån

Här är det enkelt att hitta ett billigt minilån. Du går bara till tabellen på nästa sida och jämför olika minilån och långivare. När du i den lättlästa tabellen bestämt dig för ett av lånen så kan du direkt ansöka om ett minilån online. Du ser exakt vad dessa minilån kommer att kosta, vilka avgifter som inräknas.

Om du ansöker om ett minilån under öppettider får du dina pengar inom 15 minuter eller senast inom 2 timmar. Låneansökan för minilån är alltid öppen så du kan ansöka om ett minilån även om det är mitt i natten. Du kan ansöka om dessa minilån på några olika sätt; genom att ringa från din telefon eller genom att smsa, men det billigaste sättet att ansöka om minilån är utan tvekan direkt online på långivarens webbplats.

I tabellen finns en blå direktlänk till var ock en av långivarna så när du klickar på den länken kommer du direkt till låneansökan och kan fylla i den helt kostnadsfritt. Låneansökan är enkel och det behövs bara några personuppgifter och ett telefonnummer där långivaren kan nå dig för att berätta att din ansöka om ett minilån är godkänd. Klicka på länken här nedanför så kommer du direkt till tabellen med billiga minilån.