mikrolån

Vad är ett mikrolån?

Här kan du direkt ansöka om mikrolån 24/7 genom att klicka på länken längst ner här på sidan men om du först vill veta vad mikrolån är och hur det uppstod ett behov av mikrolån både i tredje världen och i västvärlden kan du först läsa artikeln här.

Mikrolån är från början tänkt att användas till att stimulera arbete och tillväxt i den tredje välden. I västvärlden har mikrolån etablerat sig som ett mindre lån för en enskild person som behöver få sina pengar att räcka till nästa avlöning.

När det gäller mikrolån så är det ofta så att borgenären eller långivare har lägre krav på åntagaren är en traditionell bank har, så det kan vara lättare att få ett mikrolån än ett lån på din lokala bank. Mikrolån är oftast utan ränta alltså räntefria men du får betala en engångsavgift istället, det brukar vara en uppläggningsavgift eller administrativ avgift.

Om själva återbetalningen av ett mikrolån kan man läsa i Wikipedia Encyklopedin: ”Den här typen av mikrolån återbetalas ofta inte igenom amorteringar. Större lån (som fortfarande är tillräckligt små för att betraktas som mikrolån) återbetalas däremot mer sällan som klumpsummor. Istället är det vanligt att skulden amorteras på kort tid, vanligtvis ett-två eller maximalt fem år. I dessa fall är mikrolånet en form av annuitetslån.” Källa Wikipedia

Här kan du ansöka om mikrolån dygnet runt!

Här på Smslån 365 har vi gjort det lätt för dig att jämföra olika mikrolån för att du ska hitta ett billigt mikrolån. Vi har sammanställt en tabell där du snabbt ser vilken gäldenär eller långivare som erbjuder de billiga mikrolån.

Ett exempel på en populär långivare som ger mikrolån är Folkia. Av dem kan du ansöka om mikrolån på små belopp snabbt och enkelt direkt online. Du ansöker via nätet och du får dina pengar direkt insatta på ditt konto. Folkias affärsidé är att kunna ge dig små snabba mikrolån när du behöver pengar snabbt och har svårt att få lån av en bank.

För att se Folkias villkor för ett mikrolån och andra långivares mikrolån så klicka på länken här nedanför så kommer du direkt till tabellen med billiga mikrolån och du kan direkt ansöka om ett mikrolån när det än är på dygnets 24 timmar då låneansökan alltid är öppen.