låna-pengar-trots-betalningsanmärkning

Går det att ta lån när man har betalningsanmärkning?

Smslån vid betalningsanmärkning är det verkligen möjligt? Ja, smslån betalningsanmärkning kan vara möjligt hos en del kreditgivare online. I tabellen på nästa sida så visar vi några välkända långivare som erbjuder smslån med svar direkt. En av dessa långivare ger smslån betalningsanmärkning under vissa villkor.

Kredit 365 kan hjälpa dig med smslån betalningsanmärkning om du är fyllda 20 år. De gör en individuell bedömning på din ekonomiska situation och om de ser att du nu och framåt har en god betalningsförmåga kan du få ett smslån trots att du har en anmärkning. Kredit 365 tycker att din framtida betalningsförmåga är det viktiga inte ett misstag i dåtid.

Är det svårt att ansöka om smslån vid betalningsanmärkning?

Nej, det är enkelt du fyller i ett litet ansökningsformulär direkt online på deras webbsida och det är helt kostnadsfritt att ansöka på Internet. Du kan enkelt ansöka om smslån alla dagar om året dygnet runt och utbetalningen sker under öppettiderna. Du kan ansöka om att låna 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr.

Du betalar tillbaka lånet inom 30 dagar och får en faktura hemskickad till dig en vecka efter att du ansökt om smslån betalningsanmärkning. Den exakta förfallodagen finner du på fakturan och du ska betala tillbaka lånebeloppet och engångsavgiften. Om du exempelvis har lånat 3000 kr så ska du inom 30 dagar betala tillbaka 3500 kr. Kredit 365 gör utbetalningar till alla Svenska banker.

Jämför långivare här i tabellen och ansök om smslån betalningsanmärkning 24/7
Gå till tabellen på nästa sida och jämför olika långivare och smslån. Du kan ansöka om smslån 24/7 hela året och du får dina pengar inom 2 timmar under öppettider. Klicka på den blå länken här nere så kommer du direkt till tabellen och låneansökan för smslån betalningsanmärkning.

Klicka här för att jämföra och direkt ansöka om billiga smslån.