snabblån-direkt

Snabblån samt smslån

Folkia gjorde nyss en kundundersökning som visar att hela 91 procent av deras kunder är nöjda med deras tjänster samt lån. Denna minoritet av användare har dock oftast även gissel med traditionella krediter.

Kreditinstituten besvarar kritiken med att media ej visar fram en fullständig samt objektiv bild av verkligheten genom att endast presentera nyheter som visar människor som hamnar i ekonomiska svårigheter.

Enligt Konsumentverket så är en del av problemet precis hurdan lätt samt fartfyllt det är att ansöka om sms lån som bidrar samt uppmuntrar till onödig konsumtion massor i debatten avser också att det faktiskt är upp till den enskilde individen att ta privatekonomiska beslut.

Ta Mobillån Online

Kronofogden hävdar att en pampig del av problemet är att smslånebranchen tycks rikta in sig på människor som redan har undermålig ekonomi. Mobillån bidrar till att ett ökande mängd människor får gissel med kronofogden samt betalningsanmärkningar. Därnäst finns det jämt människor som av en eller annan anledning väljer att ta ett snabblån eller sms lån direkt av oriktig anledning samt får gissel vilket givetvis är mycket beklagligt.

Rapporterna är dock entydiga. Om en individ väljer att låna 4000 kr i en månad mot en avgift på 600 kr så är väl det upp till han/ henne?

Mobillån utan Kreditupplysning

På respektive kreditinstituts webbsida finns detaljrik information om precis hurdan mycket ett lån kostar, vad konsekvenserna blir om du ej betalar tillbaka i tid med mera. Man måhända skall ta denna undersökning med en nypa salt eftersom den faktiskt är gjord av Folkia själva. Kritiken mot mobillån är ofta baserad på antagandet att kreditinstituten aktivt marknadsför mobillån till människor som redan har det häftigt ekonomiskt vilket gör att massor människor hamnar i en slags skuldfälla när de försöker betala av ett sms lån med ett nytt sms lån. Eftersom vi i Sverige har en marknadsekonomi som bygger på utbud samt efterfrågan vore det konstigt om denna enorma efterfrågan ej skulle besvaras med nån sorts utbud?

Folkia är Sveriges största aktör inom sms lån samt hävdar att majoriteten av deras kunder diggar tjänsten samt har inga gissel att betala tillbaka i tid.

Antalet sökningar på Google efter snabblån är enormt stort, faktiskt större än bolån samt billån tillsammans.